BENVINGUDA

Benvolgudes famílies,

Aquest blog està fet amb la intenció que pogueu veure algunes de les activitats que els vostres fills i filles fan a l'escola. Si ho mireu junts, us ho podran explicar millor.Desitgem que us agradi i que gaudiu amb els vostres fills, tant com ho fem nosaltres.

Si voleu podeu escriure comentaris.
Gràcies per visitar el blog de les classes de P3.
Feli i Mireia


dijous, 11 de novembre del 2010

LA PASTANAGA DEL TABALET

Fa uns dies vam explicar el conte de "En Tabalet", un conillet que no li feia cas a la seva mare i sortia del seu cau i quasi se'l menja una serp!!
Això va donar peu a parlar de moltes coses: d'obeir als pares, de les normes, i també dels conills i de què menjaven: PASTANAGUES.


Per aquest motiu hem portat pastanagues a la classe, les hem mirat, olorat i les hem tastat!! Fins i tot alguns hem volgut repetir! Després n'hem pintat una.




PANTALLA COMPLETA

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Mireia i Feli per fer el blog! Hem mirat les fotos amb la Laia i ens ho ha explicat tot. Abans d'entrar al blog no ens havia dit res del Tabalet ni de les pastanagues! Fins i tot ens ha cantat la cançó. Aquest conte ella el té a casa però com que les il.lustracions són diferents no se n'havia adonat que era el mateix.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. A l´Abril (P3b) li encanta ensenyar-nos el que feu a clase. Moltes gracies per compartir-ho.

    David

    ResponElimina